featured-slider

Yayın Başlıkları
recent

İbrahim Saraçoğlu-Vertigo Kürü

                                                             VERTİGO

                    Soğan-Testeredişli Aslanpençesi-Çobançantası


Soğan Kürü:
kuru soğan resmi ile ilgili görsel sonucu  Kaynamakta olan 1,5 su bardağı klorsuz suyun içerisine dış kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. 5 dakika ağzı kapalı olarak kısık ateşte kaynatınız .5 dakika tamamlandıktan sonra ocaktan alınız ılımaya bırakınız.ılındıktan sonra süzünüz ve 15 gün boyunca aç karnına günde 2 kez içiniz.(öğleden önce ,öğleden sonra)Eğer çalışıyorsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve yatarken uygulayabilirsiniz.

Dikkat:Her defasında taze hazırlanmalıdır.Kullanılacak olan kuru soğan açık kahverengi kabuklu yemekli soğandır.Beyaz,kırmızı,mor soğan kullanılmamalıdır.

 Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.


Testeredişli Aslanpençesi:(Soğan kürü tamamlandıktan sonra uygulanır)
testere dişli aslan pençesi resmi ile ilgili görsel sonucu

Kaynamakta olan 1su bardak klorsuz suyun içerisine 4-5 gram testeredişli aslanpençesi bitkisi atınız ve 6 dakika ağzı kapalı olacak şekilde kısık ateşte demleyiniz 6 dakikadan sonra ocaktan alınız ve süzerek ılımaya bırakınız.Biray boyunca günde 2 defa bir su bardağı içiniz.ilkini kahvaltıdan 2 saat sonra diğerini de akşam yemeğinden 2 saat  sonra içiniz.Her defasında taze hazırlanmalıdır.Damak tadına uygun olması için içerisine katkı maddesi ilave edilmemelidir.

Testeredişli Aslanpençesi kürü 1 ay uygulandıktan sonra soğan kürü tekrar edilir ve bittikten sonra çobançantası bitkisine geçilir.

Çobançantası bitkisi: (Soğan kürü uygulandıktan sonra uygulanır)
çoban çantası resmi ile ilgili görsel sonucuKaynamakta olan bir su bardağı klorsuz suyun içerisine 4-5 gram çobançantası bitkisi atınız ve 5 dakika  ağzı kapalı olarak kısık ateşte demleyiniz.5 dakika tamamlandıktan sonra ocaktan alınız ve süzerek ılımaya bırakınız.Bir ay boyunca günde 1 defa akşam yemeklerinde en erken 2 saat sonra içiniz.Her defasında taze hazırlanmalıdır.Damak tadına uygn olması için katkı maddesi ilave edilmemelidir..

  Dikkat:Bitkilerin raf ömürleri 1 yılı aşmamış olmasına ve bitkilerin doğru türü olmasına dikkat ediniz.





Not:Hekiminizin önerdiği ilaçlar var ise mutlaka kullanınız.Bu doğal bitkilerin yardımcı ve destekleyici olduğunu unutmayınız.

Unknown

Unknown

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.