featured-slider

Yayın Başlıkları
recent

Hafıza Zayıflığı ve Unutkanlık İçin Bitkisel Kürler-Ahmet Maranki

hafıza zayıflığı ile ilgili görsel sonucu

Unutkanlık son yıllarda çok sık rastlanan sosyal yaşantımızı etkileyen önemli bir rahatsızlıktır.Hafıza zayıflığının bu kadar artmasının çeşitli hastalıkların yanı sıra modern hayatın getirdiği bazı durumlarda etkilemektedir.


 Unutkanlığa bazen gizli bir deprasyonun neden olabileceği gibi bazende hafıza depomuza kapestesinin üzerinde  kayıt yüklemesi yapmamızda olabilir.Elektronik aygıtlarda çok içli dışlı olan kişilerde bir tür enerji problemi yaşanmakta ve bu tür aletlerin aşırı kullanımı kişilerde bellek problemlerine yol açmaktadır.

 Hafızamızı geliştirmek için santranç,dama,puzzle gibi oyunlar oynamak  ve bilmece, bulmaca çözmek oldukça yararlıdır.
 Beyninizin çok dolu oldoğunu hissetiğiniz dönemlerde biraz tatil yapmaya çalışın ve bol bol uyuyun B6,B12,E ve C vitaminleri folik asit omega 3 asitleri,soya,lesitin, ayrıca ada çayı,yeşil çay, kahve, doğal meyve suları,biberiye zencefil, karabiber ve kakule unutkanlığı en aza indirilmesinde yardımcı olurlar.
hafıza zayıflığı ile ilgili görsel sonucu

 Hafıza Zayıflığı ve Unutkanlık İçin Doğal Bitkisel Yöntemler
hafıza zayıflığı ile ilgili görsel sonucu
 - Her gün bir avuç kuru üzüm çekirdekleri ile birlikte tüketilmesi hafızayı güçlendirmede oldukça yardımcı olur.


hafıza zayıflığı ile ilgili görsel sonucu- Her gün dönüşümlü olarak yenen bir gün 5 adet fındık,bir gün 5 adet ceviz veya badem içerisinde barındırdıkları etken maddeler ve  minareller açısından hafıza zayıflığına iyi gelmektedir.


fındık ile ilgili görsel sonucuceviz ile ilgili görsel sonucu


-  Burun yoluyla yapılan nefes teknikleri beyne oksijen gitmesini sağladığı için unutkanlıkta izlenmesi gereken önemli bir yoldur. Burundan nefes alarak 15 saniye bekletilir ve tekrar burundan verilir.



hafıza zayıflığı ile ilgili görsel sonucu
- 1 bardak  kaynar suya 8-10 adet karanfil atılır.10 dakika demlenmesi beklenildikten sonra günde 2 kez tüketilir.


-  1 bardak suda 1,5 çay kaşığı ile ezilen 15 adet badem süt haline getirildikten sonra ılık halde akşamları içilmesi tavsiye edilir.

-  1 bardak kaynar suya 10 gram biberiye konulup 10 dakika bekletilir. Demleden biberiye çayı günde 2 kez içilmesi önerilir.

biberiye ile ilgili görsel sonucu





Unknown

Unknown

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.